* Lundia Original *
Werkeiland

Werkeiland

Met Lundia Original creëert u in uw keuken een werkeiland dat aan al uw wensen voldoet. Een werkeiland kan de keuken met woonkamer verbinden of geplaatst worden in een afgesloten keuken. Dankzij het gebruik van hoogwaardige kwaliteit hout gaat uw werkeiland uw leven lang mee. Opbergruimte onder uw werkeiland? Het systeem stelt u in staat om zelf uw indeling te bepalen. Met (opberg)kasten, laden, deuren of een bargedeelte. Het plezier van een werkeiland is eindeloos. Original is een geavanceerd systeem dat van massief hout is gemaakt. Duurzaam, goed voor het milieu en te allen tijde uit te breiden en aan te passen. 

Een werkeiland geeft u de ruimte en de keuken is optisch groter. Afhankelijk van de afmetingen van uw keuken bepaalt u samen met onze adviseurs de indeling van het werkeiland. Laat u verrassen door de mogelijkheden. 

Uw keuken ingericht met een Lundia Original werkeiland

Ruimtelijk, functioneel en fraai; dat zijn de kenmerken van een Lundia Original werkeiland. Richt uw werkeiland in zoals u dat wenst. Met extra opbergkasten, schappen, deuren, laden en kleur. Met het systeem kunt u alle kanten op: in hoogte, breedte en diepte, afhankelijk van de ruimte.  

Een bijzonder werkeiland, passend bij uw voorkeur en interieur. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Middels 3D programma’s maken we een schets van uw ideale werkeiland. Dat kan bij een van onze winkels maar ook bij u thuis. Onze adviseurs helpen u graag.

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.