* Lundia Original *
Bergruimte

Lundia Original opbergruimte collectie

Opbergen is de specialiteit van Lundia Original. Het geavanceerde systeem met maar liefst vier dieptes, drie breedtes en veertien hoogtes is voor elke toepassing en elke ruimte geschikt. Elk soort kast of meubel kan worden samengesteld. Ook voor de moeilijkere ruimtes zijn er oplossingen.

Uw huis netjes en opgeruimd en dat met een prachtige opbergoplossing die gezien mag worden. Lundia maakt het mogelijk!

Stellingkast

Bekijk ons complete assortiment stellingkasten.

Lage kasten

Bekijk ons complete assortiment lage kasten.

Oplopende kasten

Bekijk ons complete assortiment oplopende kasten.

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.