* Lundia original *
Wandkasten

Wandkasten

Lundia Original wandkasten worden vervaardigd van massief hout en zijn verkrijgbaar in vele maatvoeringen en kleuren. Dankzij het geavanceerde systeem kunt u alle kanten op: in de hoogte, breedte met of zonder hoek, geheel open of juist gesloten. Deuren en laden kunt u naar wens toevoegen. Voor elke woonkamer heeft Lundia Original een oplossing. Het fraaie van een wandkast is is dat deze overal voor te gebruiken is. Legio opbergruimte en plaats om uw kostbaarheden te etaleren. Uw woonkamer wordt hierdoor netjes en overzichtelijk. Of u nu uw servies, kookboeken of kinderspeelgoed wil opbergen. Met een Lundia Original wandkast haalt u een mooie, degelijke kast in huis die te alle tijde uit te breiden is. De schappen zijn flexibel in te stellen en buigen zelfs na jarenlang zwaar gebruik niet merkbaar door. U koopt dan ook een wandkast voor het leven.

Unieke wandkasten

Met het geavanceerde systeem stelt u uw eigen wandkast samen. Een unieke kast, passend bij uw smaak en interieur. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Onze adviseurs staan klaar om samen met u de ideale wandkast samen te stellen. Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw ultieme wandkast. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. En wilt u liever geen wandkast samenstellen dan kunt u in onze webshop kijken naar onze kant-en-klare wandkasten. Het enige wat u nog hoeft te doen is de kleur uitkiezen!

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.