* Lundia Original *
Slaapkamer

Lundia Original slaapkamer collectie

De slaapkamer collectie omvat een groot assortiment in kledingkasten, inloopkasten, nachtkastjes, kleine meubels en bedden. Uw slaapkamer prachtig ingericht met een flexibel massief houten kastsysteem. Overzichtelijk en functioneel.

Ook als u later wil uitbreiden of aanpassen kunt u losse elementen blijven toevoegen. Leverbaar in meer dan 40 moderne kleuren. Geef uw kast/meubel een persoonlijke tint en stijl.

Kledingkasten

Bekijk ons complete assortiment kledingkasten.

Ladenkasten

Bekijk ons complete assortiment ladenkasten.

Inloopkasten

Bekijk ons complete assortiment inloopkasten.

Nachtkastjes

Bekijk ons complete assortiment nachtkastjes.

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.