Anderen over ons

Lees hier wat andere klanten over hun Lundia Original kasten vertellen. Met trots delen wij de recente reacties met u. Laat u inspireren. Wij maken graag zo'n kast op maat voor u... maar dan net iets anders.

Fam Van Keulen | December 2015
Blij met Original door de vele mogelijkheden van dieptes, met en zonder deurtjes, met glas of plaatvulling. Daarbij past deze kast mooi tussen de muur en trap en heeft verschillende kleuren. En door de verschillende hoogtes toont hij niet te groot.
H. Jansen | November 2015
Deze kast, besteld voor deze woonkamer, maar voordat het huis was gebouwd, paste precies, maar dan ook precies tussen vloer en plafond.
Een oogstrelende en praktische boekenwand in mijn woonkamer, met zelfontworpen en zelfgemaakte handgrepen aan de laden. Het resultaat van 36 jaar leven, experimenteren en veranderen met Lundia; een van mijn fijnste hobby's!
Fam Boonstra | November 2015
Bij het ontwerpen van ons huis gaf de architect al aan dat op deze wand van de woonkamer een boekenkast moest komen die doorloopt naar de studeerkamer. In de maquette van de woning had hij deze ook aangemaakt.

In onze vorige huis hadden we al een boekenkast van Lundia. Dit is nu het onderste gedeelte van de huidige boekenwand. Met de aanschaf van de ladder en de kastdelen die bovenop de originele kast zijn geplaatst en de delen die doorlopen naar de studeerkamer hebben we op een vrij eenvoudige wijze deze kastenwand tot stand kunnen brengen.
Fam De Klerk | Oktober 2015
De kast moet de ruimte delen en tegelijk licht doorlaten. De witte kast met het heldere glas is hiervoor ideaal. De woonkamer is groot en licht gebleven terwijl de zithoek beschut en gezellig is geworden. We hebben de kast samen met de adviseur in de winkel in Varsseveld ontworpen en daarbij nieuwe ideeën ontwikkeld. Voor de glazen deuren aan beide kanten van de kast was het nodig om het schap aan de voor en aan de achterkant te laten inspringen. Dat heeft Lundia mogelijk gemaakt, net als de achterwanddorpels die aan beide kanten wit zijn gelakt. Voor ons is deze kast de perfekte oplossing voor onze woonkamer.
Fam Nijwening | Oktober 2015
Het mooie van deze kast vind ik dat deze twee geschiedenissen samenvoegt. In mijn ouderlijk huis hebben sind ik mij herinner altijd Lundia kasten gestaan, vol met boeken. Ook in de keuken hadden wij zo'n kast, maar dan met gesloten deuren en glasdeuren. Deze laatste kast in nadien verhuisd naar de berging, omdat er nieuwe Lundia kasten kwamen. Toen ik op kamers ging, heb ik ook voor Lundia gekozen. Onlangs ben ik naar een splinternieuw appartement verhuisd en heb ik nagedacht over nieuwe kasten. Ik kwam echter tot het geniale idee om mijn eigen Lundia te combineren met de oude keukenkast uit het ouderlijk huis. Het resultaat is een kast met veel verschillende kleuren en het doet mij denken aan die kasten die worden gemaakt van sloophout. Het mooie van de kast vind ik dat deze perfect past op de zwarte vloer, maar bovenal een enorme geschiedenis uitstraalt van jarenlang Lundia. Delen van de kast zijn al zeker 25 jaar oud of langer. En wat me bovenal iedere keer weer verbaasd; de kast staat recht, de planken zijn recht en de deuren passen weer perfect. Ik noem het een kast met lef en ik geniet er weer dagelijks van. Op de achtergrond staat overigens ook Lundia, want ik heb alle delen weer gebruikt. Wat ben ik blij dat ik de kast niet heb weggedaan!
Fam Haagsma | Oktober 2015
Deze kast is in de loop der tijd ontstaan, door iedere keer wat bij te kopen werd de kast zoals het nu is. Dat is ook het voordeel van Lundia, je kunt het het iedere keer weer anders doen. Zoals het nu is, bevalt het prima en we laten het voorlopig zo.
Fam Schouten | Oktober 2015
Lundia is uitstekend geschikt voor dvd's.
In deze twee kasten van 230 hoog en 20 cm diep, één van 50 cm en één van 80 cm passen dvd houders met in totaal 500 dvd's.
Fam D uit Leuven | Mei 2014
Meer dan 20 jaar geleden hadden we in de Belgische vestiging van Lundia een boekenrek aangekocht, die nog altijd perfect dienst doet. Toen we recent ons appartement moesten bemeubelen dachten we opnieuw aan Lundia. Na wat gezoek stelden we vast dat er geen rechtstreekse vestiging in België was. We trokken dan naar Breda, de meest dichtbije plaats waar Lundia verkocht werd. Daar werd een afspraak gemaakt met de thuisadviseur. Ze kwam bij ons thuis en we bespraken wat we wensten : een open boekenkast met ingewerkt bureau over een volledige muur met geïntegreerde verwarming, een muziekmeubel, een vestiaire kast en een nog open kast voor de hobby-kamer. Alles op maat. Alles werd uitgemeten en een paar weken later kregen we een uitgetekend voorstel met budget. Na een volgende vergadering en een aantal wijzigingen werden de definitieve plannen goedgekeurd en de bestelling getekend. De levering was voorzien binnen de 3 maanden. 3 maanden later kwam de vrachtwagen de stukken afleveren en 2 man hebben gedurende 3 dagen alles in mekaar gezet. Na nog een kleine nalevering was uiteindelijk alles klaar. Het resultaat mag gezien worden. Iedere bezoeker staat vol bewondering voor het resultaat. We zijn meer dan tevreden over de dienstverlening, de afwerking en het prima resultaat. Bij een volgende gelegenheid zouden we niet nalaten om opnieuw voor Lundia te kiezen.
Dhr. V te Oudewater | Mei 2014
Lundia is en blijft oerdegelijk. Onze kast hebben we na 20 jaar uitgebreid. Ook na 20 jaar, met zware boeken, waren de "oude" schappen nog kaarsrecht. Lundia levert een prima service en denkt met de klant mee.
Lundia Original oplossing | Mei 2014
Om een hoger gelegen slaapgedeelte en een woongedeelte van elkaar te scheiden is hier gebruik gemaakt van Original kasten van 60cm diep. De kleur Latte geeft het geheel een frisse uitstraling. De kasten zijn multifunctioneel. Naast een perfecte afscheiding bieden de kasten ook heel veel opbergruimte. In het lage gedeelte is de voorkant van de kast te gebruiken als boekenkast en bieden de laden veel opbergruimte voor cd’s en dvd’s. Het bovengedeelte wordt via de achterkant gebruikt als kledingkast. De 60cm diep is zeer geschikt om de kleding in te hangen. De Original boekenkasttrap wordt gebruikt om naar het slaapgedeelte te komen.
Mevr N te Baarn | Mei 2014
Ik was al heel lang bekend met Lundia. Vroeger hadden wij een eenvoudig Lundia- kastsysteem in huis. In mijn nieuwe appartement had ik uiteraard gebrek aan opbergruimte. Ik wilde een kastsysteem waar ik behalve boeken ook andere zaken in kwijt kon. Ik heb daarom veel lades in het ontwerp aangegeven. Ook heb ik nogal wat (kunst)voorwerpen die in een vitrinekast mooi uitkomen. Heel prettig dat zoiets in het systeem kon worden toegepast. Toen ik in de winkel te Utrecht hoorde dat het mogelijk was om thuis een adviseur te krijgen, ben ik daar gelijk op ingegaan. Het contact met Desiree was heel plezierig. Zij bracht mij op het idee van een vitrinekastje met glazen planken en deurtjes, want ik wist niet dat dit bij Lundia mogelijk was! Ik ben heel tevreden over het eindresultaat. Mooi materiaal, prettige ontvangst in de winkel. Goede samenwerking met de adviseur. Prima werk van de monteurs. Aan te bevelen dus.
Broekmans en van Poppel b.v. uit Utrecht | Juni 2014
In 1990 is deze winkel voor bladmuziek , cd’s en accessoires geopend. Het Lundia Original interieur was destijds een hele investering. 2,5 jaar geleden bleek hoe ideaal dit systeem voor onze winkel is. Bij de verhuizing kon het complete interieur mee naar onze nieuwe locatie. Het afbreken, op en ombouwen ging makkelijk en met een aantal nieuwe schappen en staanders konden we alles hergebruiken. Er waren klanten die dachten dat het interieur nieuw was. De schappen worden erg zwaar belast door de boeken en bladmuziek, maar ze buigen ondanks dit nooit door. Lundia Original is een perfect systeem voor onze winkel.
Speelgoedwinkel Pims Olifant uit Utrecht | Juni 2014
In 1996 openden wij onze winkel en richtte deze in met Lundia Original. In 2006 verbouwden we en bleek dat het heel makkelijk was om de kasten uit te breiden of aan te passen. Omdat er in deze winkel zoveel verschillende artikelen en kleuren zijn zorgt dit neutrale houten systeem toch voor een rustige uitstraling. Zelf hebben we de achterwanden van de kasten gekleurd. Lundia Original is voor ons ideaal omdat de schappen makkelijk te verplaatsen zijn . Ook is het heel prettig dat een nieuw onderdeel zo is besteld of opgehaald in de winkel in Utrecht. In een winkel als deze is dit flexibele systeem een uitkomst.