* Lundia Original *
Kindermeubelen

Kindermeubelen

Lundia Original biedt een scala aan kindermeubelen voor de kinderkamer aan. Of het nu gaat om de kamer voor uw baby, peuter/kleuter of tiener. Bij elke fase van uw kind zijn er andere meubelen nodig. Een commode voor de baby, een kast voor het speelgoed voor de kleuter en een bureau met opbergruimte voor de tiener. Met het systeem van Lundia Original kunt u altijd blijven aanpassen en uitbreiden. U hoeft dan ook geen compleet nieuw meubel aan te schaffen als uw kind ouder wordt. Het systeem gaat jarenlang mee dankzij het gebruik van massief hout. Ook als er zware studieboeken in staan buigen de planken niet merkbaar door.  

Doordat u zelf de regisseur bent van het ontwerp heeft u altijd een uniek kindermeubel in huis. En met de vrolijke kleuren van Original geeft u de kinderkamer een eigentijdse uitstraling.  

Unieke kindermeubelen

Met het geavanceerde Original systeem stelt u uw eigen kindermeubel samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden, grepen en kleur. Open, gesloten en alles daar tussen in. Een bijzonder kindermeubel, passend bij uw voorkeur en interieur: van commode, hoogslaper tot opbergkast met geïntegreerde tafel om te kunnen studeren. Een opbergsysteem dat flexibel en duurzaam is. Dé ideale oplossing voor het opgroeiende kind.   

Onze adviseurs helpen u graag om het ideale kindermeubel samen te stellen. Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw kast of opbergsysteem. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

En wilt u liever geen kindermeubel samenstellen dan kunt u in onze webshop kijken naar onze kant-en-klare opbergsystemen. Het enige wat u nog hoeft te doen is de kleur uitkiezen! 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.