* Lundia Original *
Werkkamer

Lundia Original werkruimte

Onze visie is om de beste maatwerkoplossing aan te bieden om productief en plezierig te kunnen werken. Een oplossing die dienend is voor u en uw woon- werkomgeving zal verfraaien.

Een kantoor aan huis, een werkplek in uw woonkamer of een volledige kantoorinrichting. Aan elke werkruimte worden andere eisen gesteld. Omdat Lundia maatwerk kan bieden op het gebied van bovenbladen is bijna elke oplossing mogelijk.

Het geavanceerde systeem biedt ontelbare mogelijkheden. Van bureau, wandkast met geïntegreerde werkplek tot archiefkast. Daarbij bieden we een ruime keuze aan accessoires aan. Ook het ergonomische aspect verliezen we daarbij niet uit het oog. Het massief houten systeem is eenvoudig te demonteren en monteren. Ideaal als uw kantoor gaat verhuizen.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Werkplekken

Bekijk ons complete assortiment werkplekken.

Stellingkasten

Bekijk ons complete assortiment stellingkasten.

Archiefkasten

Bekijk ons complete assortiment archiefkasten.

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.