* LUNDIA ORIGINAL *
Tv audiomeubelen

TV Audiomeubel

Een TV audiomeubel is tegenwoordig ‘bijna’ altijd prominent aanwezig in de woonkamer. U wil dan ook graag een mooie, praktische kast. Uw TV in het zicht of juist aan het zicht onttrokken? Daarbij nog voldoende opbergruimte voor boeken, CD & DVD’s en plaats voor uw soundbar?

Met het handige Lundia Original opbergsysteem kunt u alle kanten op. Of u nu kiest voor een complete wandkast of een kleiner model TV-kast. U bepaalt zelf de indeling en functionaliteit. Wij houden rekening met snoeren, stekkers en voldoende ventilatie. Met keuze uit meer dan 40 kleuren geeft u de kast uw eigen stijl mee. De hoogte of de breedte in Lundia Original maakt het mogelijk.

Doordat u zelf uw TV audiomeubel samenstelt heeft u altijd een uniek exemplaar in huis. En heeft u hulp nodig? Lundia thuisadvies komt bij u thuis om op te meten en uw wensen te bespreken.

Unieke tv audiomeubelen

Met het geavanceerde Original systeem stelt u uw eigen TV meubel samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden, grepen en kleur. Een bijzonder TV meubel, passend bij uw voorkeur en interieur. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Onze adviseurs helpen u graag om het ideale TV audiomeubel samen te stellen. Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw kast. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

En wilt u liever geen TV meubel samenstellen dan kunt u in onze webshop kijken naar onze kant-en-klare kasten. Het enige wat u nog hoeft te doen is de kleur uitkiezen! 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.