* Lundia elements *

Lundia elements: Hip & modern opbergen

Het flexible kastsysteem zonder zichtbare rijboringen
Nieuwe elementen én toepassingen

Lundia Elements is een nieuw flexibel kastsysteem. Gebaseerd op het vertrouwde Original systeem, zonder de kenmerkende gaatjes maar even duurzaam. Plankdragers worden onzichtbaar weggewerkt in dit systeem.

De nieuwe elementen (elements) geven het systeem een totaal andere uitstraling. Lundia Elements past in het interieur anno nu. Een hip & modern design.

De nieuwe stijl van opbergen en etaleren. Toepasbaar op Lundia Original

Creëer, voeg toe of combineer Lundia Elements

De collectie van Lundia Elements is uitgebreid met nieuwe toepassingen. Van staanders tot schappen met opstaande rand tot elementen met lades of klep. Met Lundia Elements kan elk gewenst meubel of kast vervaardigd worden. Van TV-kast, boekenkast, kledingkast tot werkplek. De ultra strakke uitstraling van Lundia Elements past in het moderne huis. Ook als u uw Original kast wilt vernieuwen krijgt deze dankzij Lundia Elements een heel ander karakter. Lundia Elements is leverbaar in alle Original kleuren.

De kernkwaliteiten van Lundia Elements

De kernkwaliteiten van Lundia Elements staan voor:
– duurzaamheid
– flexibiliteit
– vernieuwing.

Lundia Elements is te verkrijgen als een geheel nieuw kastsysteem en als toevoegingen in het bestaande Original kastsysteem. Original past daarnaast ook op Elements.

Nieuwe elements items

Lundia Elements is een kastsysteem naast het Original kastsysteem. Het ene sluit het andere niet uit. Elements items zijn toepasbaar op Original en andersom.
Hieronder een greep uit de collectie van Elements:

– Staanders zonder rijboringen met stelvoetjes
– Uitstekend schap met opstaande rand aan de achterkant
– Uitstekend topblad
– Uitstekend bodempaneel
– Elements (box) met deuren, laden of klep (geen boven,- en onderzijde). Te plaatsen onder 1 of tussen 2 schappen

Bestellen of informatie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en prijzen van Lundia Elements kom dan gerust naar een van onderstaande Lundia winkels:

– Amsterdam
– Groningen
– Oldenzaal
– Droomfabriek Leiden