Lundia Original
Boekenkasten

Boekenkasten

Lundia Original boekenkasten worden gemaakt van massief hout en zijn verkrijgbaar in vele maatvoeringen en kleuren. Dankzij het geavanceerde systeem kunt u alle kanten op: in de hoogte, breedte met of zonder hoek, geheel open of juist gesloten. Voor elke ruimte is er een oplossing. De schappen zijn flexibel in te stellen en buigen zelfs na jarenlang zwaar gebruik niet merkbaar door.

Boekenkast op maat

Met het moderne kleurenpalet geeft u de boekenkast een tint die past bij u en de ruimte. Een rode boekenkast voor in de tienerkamer, een witte boekenkast voor in de werkkamer of een lichtgrijze boekenkast voor in de woonkamer. Volop keuze. Ook kunt u de houten boekenkasten gemakkelijk plaatsen onder schuine daken. En mocht u na verloop van tijd toch een ander soort meubel of kast wensen dan kunt u heel makkelijk elementen toevoegen zodat uw boekenkast een andere uitstraling en functionaliteit krijgt. Milieubewust geproduceerd en met oog voor detail. U haalt met een Lundia boekenkast op maat een mooie, degelijke kast in huis. U koopt dan ook een boekenkast voor het leven.

Elke gewenste boekenkast

Met het geavanceerde systeem stelt u uw eigen boekenkast samen. Een unieke kast, passend bij uw smaak en interieur. Dat kan een kant-en-klare boekenkast zijn maar ook een complete bibliotheek met kastverlichting. Boekenkasten op maat: onze specialiteit. De inrichting van een boekenkast op maat bepaalt u helemaal zelf. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Onze adviseurs helpen u graag om de ideale boekenkast samen te stellen.  

Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw droomboekenkast. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

En wilt u liever geen boekenkast samenstellen dan kunt u in onze webshop kijken naar onze kant-en-klare kasten. Het enige wat u nog hoeft te doen is de kleur uitkiezen! 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.