* Lundia Original *
Thuisadvies

Een kast uitzoeken is niet makkelijk...

… zeker niet als u enkele bijzondere woonwensen hebt of een niet alledaagse ruimte goed wilt benutten. Daarnaast ontbreekt het veel mensen ook nog aan de nodige zin en/of tijd om hiervoor stad en land af te lopen. Wellicht zou u het liefst iemand thuis laten om in alle rust uw wensen te bespreken en u te helpen met uw aanschaf. De Lundia-adviseur komt bij u thuis op een tijdstip dat het u uitkomt en helpt met goede ideeën en praktische oplossingen.

De Lundia adviseur heeft jarenlange ervaring met kasten ontwerpen, Deze expert kan u helpen met een doordachte oplossing die maximaal voldoet aan uw wensen en mooi past in uw interieur. De Lundia-adviseur kan u ook helpen met de kleur en indeling van uw kast of meubel. Vrijwel altijd komen wij na een persoonlijk gesprek tot een maatoplossing. Misschien heeft u al (concrete) ideeën over de inrichting van uw woning? Neem zelf het initiatief voor het maken van een afspraak. Klik daarvoor hier.

Lundia thuisadvies, hoe werkt dat?

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze site in te vullen of gewoon te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

De Lundia-thuisadviseur heeft tijdens het bezoek alle nodige kleurstalen, meetapparatuur en presentatiemiddelen bij zich. Onze winkel komt gewoon naar u toe! Wij bespreken met u de ruimte, geven inzicht in de mogelijkheden en voorzien u van meerdere goede ideeën. Aan de hand van een 3D tekenprogramma maken wij ter plekke samen met u een kleine uitwerking, zodat u al een goed beeld krijgt van bijvoorbeeld een kast of werkplek.

Wij werken daarna uw ideeën verder uit en maken een professioneel plan met bijbehorende offerte. Na uw akkoord dragen we zorg voor een correcte communicatie met de productie, afhandeling, levering en montage… en u kunt met uw kostbare vrije tijd andere leuke dingen doen!

Dat is het grote voordeel van Lundia Thuisadvies.