Lundia Original Assortiment

Massief hout is de basis van een kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Geheel open of helemaal gesloten en alles er tussenin: Deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk. Met vier dieptes, drie breedtes en maar liefst veertien hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte en iedere toepassing een kast kan worden samengesteld. De kast een persoonlijke tint geven? Dat kan met onze transparante en dekkende kleuren.

BOEKENKASTEN

Vanuit de diverse collecties zijn vele stijlen en bijna alle kleuren en decors mogelijk. Lundia boekenkasten zijn niet alleen mooi, maar vooral degelijk. Met onze modulaire en 100% maatwerk boekenkastsystemen bepaalt u geheel zelf de functionaliteit en indeling.

De ideale Lundia boekenkast is een kast van massief hout. Een kast waarvan de schappen ook na jaren lang zwaar gebruik niet merkbaar doorbuigen. Niet voor niets doen veel van onze kasten al meer dan 30 jaar trouwe dienst zonder dat de gebruiker reden ziet ze te vervangen. Een Lundia Original kast koopt u voor het leven. Dat is niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. Mocht de boekenkast toch aan zijn eind zijn dan zorgen de natuurlijke materialen (hout) en de watergedragen lak voor een milieuvriendelijke verwerking.

Meer
informatie

Lees verder
Thuisadvies
Maatwerk
Winkels
Webshop
Unieke boekenkasten, op maat gemaakt voor elke ruimte

TV-AUDIOMEUBELEN

Alle apparatuur in het zicht of juist aan het zicht onttrokken. Lundia weet er wel raad mee. Bekijk onze collectie TV audiomeubelen en laat u inspireren.

U heeft een laag TV audiomeubel voor ogen of een volledige kastenwand met ruimte voor uw TV? Lundia maakt uw kast perfect passend bij uw wensen. Hoogwaardige kwaliteit en snoeren en draden netjes weggewerkt. Met het uitgebreide kleurenpalet geeft u uw TV-kast een eigen kleur. 

Meer
informatie

Lees verder
Thuisadvies
Maatwerk
Winkels
Webshop
Lundia Original TV audiomeubelen op maat gemaakt

KLEDINGKASTEN

Lundia zorgt ervoor dat uw kleding netjes, kreukvrij en overzichtelijk opgeruimd kan worden. Dat doen we met kledingkasten met een ideale mix: mooi van buiten en slim van binnen. Vrijstaande kledingkasten of inloopkasten met schuifdeuren. Maar ook voor de binnenkant van de kledingkast bent u bij Lundia aan het juiste adres. U moet alleen nog steeds zelf kiezen wat u aantrekt.

Meer
informatie

Lees verder
Thuisadvies
Maatwerk
Winkels
Webshop
Lundia Original kledingkast met hanggedeelte en leggedeelte in poederroze design

BUFFETKASTEN

Vanuit de diverse collecties zijn vele stijlen en bijna alle kleuren en decors mogelijk. Met onze modulaire en 100% maatwerk systemen bepaalt u zelf hoe uw ultieme buffetkast eruit ziet. Bekijk onze collectie buffetkasten en laat u inspireren.

Buffetkasten op kamerhoogte, in verschillende breedtes, kleuren en vormgeving. Klassiek, modern, open of volledig gesloten. Een unieke buffetkast die uw leven lang mee gaat.  

Meer
informatie

Lees verder
Thuisadvies
Maatwerk
Winkels
Webshop
Lundia Original buffetkasten

KINDERMEUBELEN

Lundia Original biedt een scala aan mogelijkheden aan voor de kinderkamer. Met Lundia wordt de kinder- of babykamer een fijne rustgevende plek voor uw kind.... Bekijk onze collectie kindermeubelen en laat u inspireren. 

Opbergsystemen voor speelgoed, een commode voor de baby of een bureau met stoel voor de tienerkamer. Het is allemaal mogelijk met Lundia. Met het uitgebreide palet aan kleuren geeft u het meubel een persoonlijke tint. 

Meer
informatie

Lees verder
Thuisadvies
Maatwerk
Winkels
Webshop
Lundia Original kindermeubel van massief hout in regenboogkleuren

Werkplekken

Onze visie is dat een goede, productieve maar ook leefbare werkomgeving uitsluitend kan ontstaan door een maatwerkoplossing. Met Lundia ontwerpt u de ideale werkplek voor thuis of kantoor. Bekijk onze collectie werkplekken en laat u inspireren.

Kantoor aan huis, studeerplek, studentenkamer, thuiswerken, aan elke werkplek worden weer andere eisen gesteld. Omdat Lundia maatwerk kan bieden op het gebied van bovenbladen is bijna elke oplossing mogelijk. Het modulaire systeem is net zo breed toepasbaar als de creativiteit het toelaat. Het is een geavanceerd opbergsysteem. Hangmappen of ordners opbergen. Voorzien van lectuurkleppen, of met een uittrekbaar werkblad. Het kan! Ook hier geldt dat de compositie ten allen tijde te veranderen is.

Een ander  formaat  boeken opbergen is een kwestie van de schappen in hoogte verstellen en klaar. Het kantoor verhuizen? Demonteren is net zo eenvoudig als monteren. En dat zonder speciaal gereedschap. Aanvullingen blijven leverbaar.

Meer
informatie

Lees verder
Thuisadvies
Maatwerk
Winkels
Webshop
Lundia Original werkplek kantoormeubelen.

OPBERGMEUBELEN

Het massief houten kastsysteem leent zich uitstekend voor het opbergen van allerlei spullen. Van stellingkast op zolder, ladekast, tot opbergmeubel in de hal of bijkeuken. Schappen zijn vrij verplaatsbaar en door het toevoegen van laden en deuren oogt uw huis rustig en opgeruimd. 

Met keuze uit 14 hoogtes, 3 dieptes en 4 breedtematen kan elk soort opbergmeubel gerealiseerd worden. Daarbij heeft u 10 jaar garantie en kunt u uw opbergmeubel te alle tijde uitbreiden. 

Meer
informatie

Lees verder
Thuisadvies
Maatwerk
Winkels
Webshop
Lundia Original opbergmeubelen

DRESSOIRS

De combinatie van opbergen en etaleren. Lundia maakt het mogelijk. Bekijk onze collectie dressoirs en laat u inspireren.

  • Kasten opbergsysteem sinds 1949
  • Massief houten dressoirs; kasten gaan leven lang mee
  • Maatwerk: kies het dressoir dat bij u en uw interieur past

Meer
informatie

Lees verder
Thuisadvies
Maatwerk
Winkels
Webshop
Lundia Original dressoirs in elke gewenste maat en kleur