* Lundia Original *
Uw huis, Jouw huis

Lundia Original complete collectie voor in huis

Lundia Original heeft een uitgebreide collectie aan kasten en meubels voor in uw huis. Met het geavanceerde opbergsysteem kan elk gewenst meubel gerealiseerd worden. Het opbergsysteem dat gemaakt wordt van massief hout is in de hoogte, breedte, diepte en met de vele accessoires aan te passen tot elk soort meubel. Kindermeubelen, wandkasten, hoogslapers, kledingkasten, boekenkasten, vitrinekasten en méér. 
Duurzaam, degelijk en functioneel. Hoe de kast eruit moet komen te zien en welke functionaliteit deze meekrijgt bepaalt u helemaal zelf. 

Natuurlijk staan onze adviseurs klaar om u te helpen uw perfecte kast te realiseren. Dat kan bij u thuis, in de winkel of via het maatwerkformulier. Middels verschillende 3D programma’s wordt uw kast geschetst. U ziet dan ook direct het resultaat. 

Ook als u later wil uitbreiden of aanpassen kunt u losse elementen blijven toevoegen. In meer dan 40 moderne kleuren geeft u uw kast een persoonlijke tint. 

Ontdek ook de talrijke mogelijkheden van een opbergsysteem dat al meer dan 60 jaar voor tevreden klanten zorgt! 

Woonkamer

Bekijk ons complete assortiment kasten en meubels voor in uw woonkamer. 

Keuken

Bekijk ons complete assortiment kasten en meubels voor in uw keuken. 

Slaapkamer

Bekijk ons complete assortiment kasten en meubels voor in uw slaapkamer.

Kinderkamer

Bekijk ons complete assortiment kasten en meubels voor in de kinderkamer. 

Werkruimte

Bekijk ons complete assortiment kasten en meubels voor in uw werkruimte.

Opbergruimte

Bekijk ons complete assortiment kasten en meubels te gebruiken als opbergruimte

Bibliotheek

Bekijk ons complete assortiment kasten en meubels voor in uw bibliotheek. 

Inloopkast

Bekijk ons complete assortiment kasten en meubels voor uw inloopkasT

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.