* Lundia Original *
Prijslijst

Download de prijslijst

Het Lundia Original systeem is ruim 70 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. Een geavanceerd kastsysteem; flexibel, duurzaam en slim. In de prijslijst treft u een compleet overzicht aan van alle leverbare elementen uit het Lundia Original assortiment. Zo kunt u zelf uw kast of meubel samenstellen.

Elk meubel begint met twee zijstukken en een aantal schappen. De schappen zijn om de 5 cm in hoogte verstelbaar door de draagpennen te verplaatsen. Voor de stabiliteit heeft u aan de achterkant altijd een achterwand of een diagonaal nodig. Dit noemen we schoring. Daarna kunt u naar eigen keuze deuren, laden of andere accessoires aan uw kast of meubel toevoegen. Alle elementen, vermeld in de prijslijst, kunt u ook bestellen in onze webshop. 

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.