* lundia original *
Werkplekken

Werkplekken / kantoormeubelen

Lundia Original draagt met zijn geavanceerde opbergsysteem bij aan een productieve, leefbare werkomgeving. Praktisch, ergonomisch en geschikt voor elke ruimte. Ook kleine ruimtes kunnen zodanig ingericht worden zodat elke centimeter praktisch benut wordt. Met het opbergsysteem kunt u zelf uw kantoormeubel ontwerpen en inrichten naar eigen smaak en functionaliteit. Tot de vele mogelijkheden behoren bijvoorbeeld vrijstaande kantoormeubelen, bureaukasten (in alle soorten en maten) of wandkasten. Ook bieden wij bureau’s, geïntegreerde tafelbladen, opbergruimte voor ordners, hangmappen etc. aan. Het kastsysteem is flexibel en gemaakt van massief hout waardoor u er jarenlang plezier aan kunt beleven. En mocht u in de toekomst willen uitbreiden? Losse onderdelen blijven leverbaar.  

Wij bieden maatwerk in werkplekken aan

Een kantoor (aan huis), studeerkamer of thuiswerkplek; aan alle werkplekken worden andere eisen gesteld. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u een vertrouwd en gedegen advies geven. Onze adviseurs komen graag bij u thuis of op kantoor om op te meten en uw wensen te bespreken.

Functionele werkplekken

Met het geavanceerde Original systeem stelt u uw eigen werkplek samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden, tafelbladen, soort bureau en kleur. Een bijzondere werkplek, passend bij uw voorkeur en interieur. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Onze adviseurs helpen u graag om de ideale werkplek samen te stellen. 

Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw werkplek. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld.

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.