* Lundia Original *
Kinderkamer

Lundia Original kinderkamer collectie

Het Lundia Original opbergsysteem is een alles-in-een systeem dat uitermate geschikt voor de kinderkamer. Dankzij het flexibele systeem kunnen kasten en meubels te alle tijde aangepast en uitgebouwd worden. Het systeem groeit als het ware met uw kind mee.

De complete inrichting van de slaapkamer kan gemaakt worden met Lundia Original. Van commode, bed met achterwand tot hoogslaper met opbergkasten. Natuurlijk zijn alle elementen ook los te verkrijgen. Kledingkasten, commodes, opbergkasten, bureau met kast boekenkasten, etc. Duurzaam, flexibel en functioneel. Ontwerp zelf uw kinderkamer. Onze adviseurs helpen u graag.

Kies uit méér dan 40 moderne kleuren om uw kast te voorzien van een vrolijke tint.

Kledingkasten

Bekijk ons complete assortiment kledingkasten.

Kindermeubelen

Bekijk ons complete assortiment kindermeubels.

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.