* Lundia Original *
Keuken

Lundia Original keuken collectie

Lundia Original heeft alles in huis om uw keuken perfect in te richten. Opbergoplossingen voor de wat kleinere keukens, vrijstaande kasten of een compleet werkeiland. Het massief houten systeem leent zicht uitstekend voor een fraai ingerichte, functionele keuken.

Start met etaleren en opbergen en richt uw keuken in zoals u dat wenst. Wij denken graag met u mee en komen zo tot de beste opbergoplossing. Van buffetkast, proviandkast tot hangende kast.

Ook als u later wil uitbreiden of aanpassen kunt u losse elementen blijven toevoegen. Lundia Original is verkrijgbaar in meer dan 40 moderne kleuren.

Servieskasten

Bekijk ons complete assortiment servieskasten.

Buffetkasten

Bekijk ons complete assortiment buffetkasten.

Opbergmeubelen

Bekijk ons complete assortiment opbergmeubelen.

Open kasten

Bekijk ons complete assortiment open kasten.

Werkeiland

Bekijk ons complete assortiment werkeilanden.

Vitrinekasten

Bekijk ons complete assortiment vitrinekasten.

Proviandkasten

Bekijk ons complete assortiment prociandkasten.

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.