* Lundia original *
Disclaimer

Disclaimer

Lundia wijst u als bezoeker van de website www.lundia-original.nl graag op het volgende: De website www.lundia-original.nl is met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten eigendom van Lundia. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Lundia.

De op deze website getoonde informatie wordt door Lundia met veel zorg en aandacht samengesteld. Het is mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Prijswijzigingen en verkrijgbaarheid van producten zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Lundia kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. Lundia behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren en te wijzigen.

Een aantal links op de website van Lundia leiden naar websites buiten het domein van Lundia. Deze websites zijn geen eigendom van Lundia en derhalve is Lundia ook niet verantwoordelijk voor de inhoud en het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele diensten of producten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Lundia worden onderhouden wordt afgewezen.

Lundia is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.