* Lundia Original *
Vitrinekasten

Vitrinekasten

Lundia Original vitrinekasten worden gemaakt van massief hout en zijn verkrijgbaar in vele maatvoeringen en kleuren. Een vitrinekast geeft een mooi beeld van uw kostbaarheden. Uw serviesverzameling of bijvoorbeeld kunstobjecten. Deze kast valt altijd op in uw huis of u hem nu plaatst in de woonkamer of in uw keuken. U kunt de kast geheel of gedeeltelijk laten maken met vitrine glas. Tevens kunt u kiezen uit mat of helder glas. Dankzij het geavanceerde systeem kunt u alle kanten op: in de hoogte, breedte en met of zonder hoek. Laden kunt u naar gelang uw wens toevoegen.

Met een Lundia Original vitrinekast haalt u een mooie, degelijke kast in huis die te alle tijde uit te breiden is. Start met etaleren en inrichten. Leverbaar in meer dan 40 moderne kleuren. 

Elke gewenste vitrinekasten

Met het geavanceerde systeem stelt u uw eigen vitrinekast samen. Een unieke kast, passend bij uw smaak en interieur. Dat kan een kant-en-klare vitrinekast zijn maar ook een compleet zelf samengestelde vitrinekast. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Onze adviseurs helpen u graag om de ideale vitrinekast samen te stellen.  

Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw ultieme vitrinekast. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.