* Lundia Original *
Stellingskasten

Stellingkasten

De stellingkast is dé kast waarmee de ontdekker van Lundia Original, Harald Lundqvist, begon. Met staanders en schappen creëerde hij een open stelling die de basis vormde voor het huidige uitgebreide Lundia Original programma. Een open kast die stevig en duurzaam is en die we inmiddels allemaal kennen. De stellingkast komt overal van pas: op zolder, in de garage, woonkamer, tienerkamer, kantoor/werkplek. Combineer, verander, verhuis, richt in.  

De ultieme basis voor opbergen

Het systeem is tegenwoordig uitgebreid met maar liefst 14 hoogtes, verschillende breedtes, dieptes en vele accessoires. Met flexibele schappen en een stevige, duurzame constructie beleeft u er jarenlang plezier van. Bij het monteren van de stelling komt geen gereedschap te pas. Leverbaar in meer dan 40 moderne kleuren

Stellingen

Met het geavanceerde Original opbergsysteem stelt u uw eigen stellingkast samen. Afhankelijk van de ruimte kunt u de hoogte of breedte in gaan. Ook hoekopstellingen behoren tot de mogelijkheden.  

Onze adviseurs helpen u graag om uw stellingkast samen te stellen. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.