* Lundia original *
Servieskasten

Servieskasten

Uw prachtige servies geëtaleerd in een kast die stevig en uniek is? Een moderne of klassieke uitstraling? In een felle kleur of juist rustiek? Het duurzame, flexibele opbergsysteem van Original zorgt voor een servieskast die eruit springt. In woonkamer of keuken een servieskast is altijd een aanwinst. Hoogte, breedte, diepte, kleur bepaalt u zelf naar gelang uw wensen. Het systeem maakt het makkelijk voor u. Er zijn namelijk heel veel combinaties mogelijk.  

U heeft al een idee voor een servieskast? Wij denken graag met u mee en komen zo tot de perfecte servieskast. Met het uitgebreide kleurenpalet geeft u de servieskast een persoonlijke tint. 

Unieke servieskasten

Met het geavanceerde Original systeem stelt u uw eigen servieskast samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden, grepen en kleur. Een bijzondere servieskast, passend bij uw voorkeur en interieur. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Onze adviseurs helpen u graag om de ideale servieskast samen te stellen. Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw servieskast. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

En wilt u liever geen servieskast samenstellen dan kunt u in onze webshop kijken naar onze kant-en-klare servieskasten. Het enige wat u nog hoeft te doen is de kleur uitkiezen! 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.