* Lundia Original *
Proviandkasten

Proviandkasten

Proviandkasten worden gebruikt om etenswaren in te bewaren. Lundia Original maakt proviandkasten die mooi, duurzaam en van massief hout zijn gemaakt. Met een ruime keuze aan mogelijkheden maken we uw proviandkast perfect op maat en afgestemd op uw wensen.   

Met 14 hoogtes en diverse dieptes en breedtes kan elke proviandkast gemaakt worden. Staand, hangend of bijvoorbeeld in de ruimte onder de trap. Laat u inspireren en bespreek de mogelijkheden met onze adviseurs. 

Unieke proviandkasten

Proviandkasten van Lundia Original zijn ruim, overzichtelijk en duurzaam. Uw voorraad opgeborgen in een kast die uw leven lang mee gaat. Schappen zijn flexibel instelbaar. 

Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden en kleur. Stel uw eigen proviandkast samen. Een bijzondere kast, passend bij uw voorkeur en interieur. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Onze adviseurs helpen u graag om de ideale open kast samen te stellen. Bij u thuis of in de winkel. 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.