* Lundia Original *
Oplopende kasten

Oplopende kasten

Oplopende kasten zijn ideaal bij schuine wanden of bij verschillende hoogtes. De oplopende kast past dan ook perfect op zolder of bijvoorbeeld onder een trap. De ruimte wordt praktisch ingericht waardoor u meer opbergruimte krijgt. Met 14 verschillende hoogtematen in het assortiment is er voor elke ruimte wel een opbergoplossing. Het kleinste zijstuk begint met 48 cm hoogte en het hoogste zijstuk is 288 cm. Met zijn speelse karakter is de kast ook perfect voor de kinderkamer, woonkamer, studeerkamer etc. 

De inrichting van de oplopende kast kunt u zelf bepalen. Laden, deuren, open en/of volledig gesloten. Met meer dan 40 moderne kleuren geeft u de kast een persoonlijke tint mee. Oplopende kasten zijn stevig, duurzaam en functioneel. 

Slimme opbergers

Met het geavanceerde Original systeem stelt u uw eigen oplopende kast samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden, grepen en kleur. Een bijzondere opbergkast, passend bij uw voorkeur en de ruimte waar de kast geplaatst gaat worden. Een opbergsysteem dat flexibel en duurzaam is. Dé ideale oplossing voor het opruimen en opbergen van uw eigendommen. 

Onze adviseurs helpen u graag om de ideale oplopende kast samen te stellen. Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw kast of opbergsysteem. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

En wilt u liever geen oplopende kast samenstellen dan kunt u in onze webshop kijken naar onze kant-en-klare opbergsystemen. Het enige wat u nog hoeft te doen is de kleur uitkiezen! 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.