* Lundia original *
Open kasten

Open kasten

Open kasten, de naam zegt het al, kasten waar u allerlei soorten attributen en accessoires in kunt plaatsen. Een kast waar u uw servies, proviand, keukenspullen bijvoorbeeld in kwijt kunt. Laag, smal, hoog deze kast kunt u overal plaatsen. Perfect afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. 

Extra opbergruimte of gewoon als mooie kast in uw huis. Vrijstaand of met een wandbevestiging. Een open kast is ruimtelijk en overzichtelijk. Het flexibele Lundia Original systeem zorgt ervoor dat u alle kanten op kunt. Gemaakt van massief hout en de schappen flexibel in te stellen. Open kasten kunt u ook als scheidingswand gebruiken. De keuken/woonkamer afgesloten maar toch ook open. 

Met keuze uit meer dan 40 moderne kleuren accentueert u de kast. En wilt u later uitbreiden? Losse elementen blijven verkrijgbaar. 

Unieke open kasten

Open kasten van Lundia Original: ruim overzichtelijk en duurzaam. Als ruimteverdeler of als extra opbergruimte in keuken en woonkamer. Natuurlijk hoeft de kast niet geheel open te zijn. U kunt hem ook inrichten met bijvoorbeeld vitrine deuren of laden. Geef uw kast zijn eigen functionaliteit mee. 

Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden en kleur. Stel uw eigen kast samen. Een bijzondere kast, passend bij uw voorkeur en interieur. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Onze adviseurs helpen u graag om de ideale open kast samen te stellen. Bij u thuis of in de winkel. 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.