* Lundia Original *
Nachtkastjes

Nachtkastjes

Met het geavanceerde Lundia Original opbergsysteem kan elk gewenst nachtkastje gemaakt worden. In de hoogte, breedte, met deuren, laden of bijvoorbeeld gedeeltelijk open. Vervaardigd van massief hout en in 40 moderne kleuren leverbaar. Nachtkastjes die passen bij de stijl van uw slaapkamer en die tevens functioneel zijn. Berg uw boeken en leesbril op in een nachtkastje dat u zelf ontworpen heeft. 

Met de vertrouwde kwaliteit van Lundia Original wordt uw slaapkamer een droom van een kamer. Ontdek de mogelijkheden. 

Unieke nachtkastjes

Nachtkastjes die passen bij uw stijl en smaak. Daar zorgt Lundia Original voor. Hoogwaardige kwaliteit en perfect afgewerkt. 

Onze adviseurs helpen u graag om het ideale nachtkastje samen te stellen. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

Wilt u direct uw nachtkastje bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop en stel uw nachtkastje zelf samen. 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.