* Lundia Original *
Lage kasten

Lage kasten

Lage kasten bieden een uitkomst bij schuine wanden (zolder) maar komen eigenlijk in elke ruimte tot hun recht. Gebruik de kast als TV meubel, opbergkast in uw keuken of plaatst hem in de studeer- of slaapkamer. In een lage kast kunt u alles opbergen: van speelgoed, boeken, dvd’s tot sokken. Uw huis netjes en opgeruimd. 

Lundia Original maakt uw lage kast met zorg. Dankzij het gebruik van hoogwaardige kwaliteit hout gaat de lage kast uw leven lang mee. De afmetingen, indeling, kleur bepaalt u helemaal zelf. Op een lage kast komen uw waardevolle bezittingen mooi uit. Start met opbergen en etaleren. 

Unieke lage kasten

Met het geavanceerde Original systeem stelt u uw eigen lage kast samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden, grepen en kleur. Een bijzondere kast, passend bij uw voorkeur en smaak. 

Onze adviseurs helpen u graag om de ideale lage kast samen te stellen. Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw kast of opbergsysteem. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.