* Lundia Original *
Ladenkasten

Ladenkasten

De ladekast ontbreekt in bijna geen enkel huis. Praktisch, fraai om uw kostbaarheden te etaleren en ruimtelijk. Uw papieren, fotoapparatuur, mappen, cd’s etc. netjes opgeborgen. In een ladekast kunt u al uw ‘kleine rommeltjes’ en bezittingen kwijt. Ideaal! Een ladekast kan ook als nachtkastje gebruikt worden of als bijvoorbeeld commode. En wat dacht u van een prachtige ladekast in uw hal? 

Lundia Original ladenkasten worden gemaakt van massief hout en zijn verkrijgbaar in vele maatvoeringen. Dankzij het geavanceerde systeem kunt u alle kanten op: in de hoogte, breedte, op poten of staand op de vloer. En met keuze uit meer dan 40 kleuren geeft u de ladekast een tint die past bij uw stijl. Met een Lundia Original ladekast haalt u een mooie, duurzame kast in huis. 

Ladenkasten geschikt voor elke ruimte

Met het geavanceerde systeem stelt u uw eigen ladekast samen. Een unieke kast, passend bij uw smaak en interieur. Dat kan een kant-en-klare ladekast zijn maar ook een compleet zelf samengestelde kast. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Onze adviseurs helpen u graag om de ideale ladenkast samen te stellen.  

Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw ultieme ladekast. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.