* Lundia Original *
Kledingkasten

Kledingkasten

Kledingkasten van Lundia Original kennen een ideale mix: mooi van buiten en slim van binnen. Uw kleding kreukvrij en netjes opgeborgen in een kast die u zelf ontworpen heeft. Met draaideuren, laden en een ruime keuze aan accessoires voor de binnenkant heeft u ontelbare mogelijkheden. 

Ook voor de moeilijke ruimtes, bijvoorbeeld de zolder, kunt u bij ons terecht. Wij meten vrijblijvend bij u thuis op en komen met een passend advies. Wij zijn pas tevreden als u het bent! Het leuke werk blijft dan voor u over: het inrichten van de kast. 

Doordat u zelf uw kledingkast samenstelt heeft u altijd een uniek exemplaar in huis. U weet tenslotte of u juist meer behoefte heeft aan schappen of toch een extra hanggedeelte. 

Unieke kledingkast

Met het geavanceerde Original systeem stelt u uw eigen kledingkast samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden, grepen en kleur. Een bijzondere kledingkast, passend bij uw voorkeur en interieur. Uw kledingkast van binnen of aan de buitenkant verlichten? Ook dat is mogelijk. We hebben verschillende soorten kastverlichting in ons assortiment. 

Onze adviseurs helpen u graag om de ideale kledingkast samen te stellen. Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw kast. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

En wilt u liever geen kledingkast samenstellen dan kunt u in onze webshop kijken naar onze kant-en-klare kasten. Het enige wat u nog hoeft te doen is de kleur uitkiezen! 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.