* Lundia Original *
Inloopkasten

Inloopkast

U droomt van een inloopkast? Al uw kleding, schoeisel en beddengoed netjes opgeborgen in één ruimte? Lundia Original maakt uw droom van een inloopkast waar. Inloopkasten van Lundia Original kennen een ideale mix: op maat gemaakt, duurzaam en slim ingericht. Uw kleding, linnengoed, schoeisel en meer kreukvrij en netjes opgeborgen in een kast die u zelf ontworpen heeft. Met laden en keuze uit vele accessoires waaronder hangroedes, broekhouders, schoenenrekken richt u zelf uw inloopkast in. 

Functioneel, fraai en opgeruimd: dat is het geheim van de Lundia Original inloopkast. Nu ook verkrijgbaar in de nieuwe kleuren van Original.

Unieke Inloopkast

Met het geavanceerde Original systeem stelt u uw eigen inloopkast samen. Breedte, diepte, hoogte, laden, schappen en accessoires. Op maat gemaakt en in de kleur die u graag wilt. Een bijzondere inloopkast, passend bij uw voorkeur en interieur. Wij bieden een compleet assortiment van accessoires aan waaronder hangrails, draadroosters, kledingroedes, hangers, dashouders, draadmanden, lade-verdelers, broekhangers, schoenenrekken en nog veel meer. Uw inloopkast van binnen verlichten? Ook dat is mogelijk. We hebben verschillende soorten kastverlichting in ons assortiment. 

Onze adviseurs helpen u graag om de ideale inloopkast samen te stellen. Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw inloopkast. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.