* Lundia Original *
Dressoirs

Dressoirs

De vertrouwde duurzame kwaliteit van Lundia Original in de vorm van een dressoir. De ultieme combinatie van opbergen en etaleren. Een praktische opbergruimte voor uw bezittingen en tegelijkertijd een prachtige kast in uw woonkamer. Uw persoonlijke eigendommen kunt u fraai etaleren op het bovenblad. Een dressoir is altijd een eyecatcher in huis.

Original heeft een ruime keuze in dressoirs: een landelijk dressoir of juist een hoogglans modern dressoir. Doordat u zelf uw dressoir samenstelt heeft u altijd een uniek exemplaar in huis. Met laden, grepen, deuren of juist open; er is altijd een dressoir dat past bij uw persoonlijke smaak.

Unieke dressoirs

Met het geavanceerde Original systeem stelt u uw eigen dressoir samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden, grepen en kleur. Een bijzonder dressoir, passend bij uw voorkeur en interieur. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Onze adviseurs helpen u graag om het ideale dressoir samen te stellen. Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw dressoir. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

En wilt u liever geen dressoir samenstellen dan kunt u in onze webshop kijken naar de standaard opstellingen van dressoirs. Het enige wat u nog hoeft te doen is de kleur uitkiezen!

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.