* Lundia original *
Buffetkasten

Buffetkasten

Het duurzame, flexibele opbergsysteem van Original zorgt voor de ultieme buffetkast. Fraai van buiten, functioneel van binnen. Een buffetkast is tegenwoordig veel méér dan alleen een kast voor het servies. Het is een multifunctionele kast die dikwijls in de woonkamer geplaatst wordt. Een kast die opvalt, voldoende opbergruimte heeft en die tevens praktisch is. Voor servies, boeken, foto’s van dierbaren, kunstwerken, vazen etc. 

U heeft al een idee voor een buffetkast? Wij denken met u mee en komen zo tot uw perfecte buffetkast. Een kamerhoge buffetkast of juist een compacte buffetkast voor in de keuken. Open, gesloten en alles daar tussen in, met grepen, laden of juist met glazen deuren. Met het uitgebreide kleurenpalet geeft u de buffetkast een persoonlijke tint. 

Doordat u zelf uw buffetkast samenstelt heeft u altijd een uniek exemplaar in huis. 

Unieke buffetkasten

Met het geavanceerde Original systeem stelt u uw eigen buffetkast samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden, grepen en kleur. Een bijzondere buffetkast, passend bij uw voorkeur en interieur. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Onze adviseurs helpen u graag om de ideale buffetkast samen te stellen. Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw buffetkast. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

En wilt u liever geen buffetkast samenstellen dan kunt u in onze webshop kijken naar onze kant-en-klare buffetkasten. Het enige wat u nog hoeft te doen is de kleur uitkiezen!

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.