Lundia Original
Bibliotheek

Bibliotheek

U heeft een enorme boekenverzameling die een mooie plaats in uw huis mogen krijgen. Niet zomaar een boekenkast maar een ruimte omgetoverd tot bibliotheek. Met het geavanceerde systeem wordt uw droom waar gemaakt.  

Uw boekenverzameling wordt geplaatst in een massief houten opbergsysteem dat uw leven lang mee gaat. Op maat gemaakt en in de kleur die u wenst. De schappen zijn vrij verplaatsbaar waardoor er ook grotere boeken in geplaatst kunnen worden. Voor de hogere schappen hebben we een boekenkasttrap in ons assortiment. Deze is tevens leverbaar in dezelfde kleur als de kasten. Met de juiste verlichting en eventueel ingericht met een werktafel wordt de ruimte een fraai geheel.  

En wilt u later toch een extra deur, lade of klep toevoegen? Losse aanvullingen blijven leverbaar.

Fraaie, degelijke bibliotheek voor het leven

Met het geavanceerde systeem stelt u uw eigen bibliotheek samen. Met bijvoorbeeld deuren, laden, kleppen, verlichting en een werktafel. Met 14 hoogtes, 3 breedtes en 4 dieptes kunt u alle kanten op met het systeem. Massief hout leverbaar in meer dan 40 moderne kleuren. Een unieke bibliotheek, passend bij uw smaak en interieur. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Onze adviseurs helpen u graag om de ideale bibliotheek samen te stellen.  

Middels verschillende 3D tekenprogramma’s maakt de adviseur een schets van uw droom bibliotheek. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original Webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van 20 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.