Lundia original kasten

Massief hout is de basis van een kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Geheel open of helemaal gesloten en alles er tussenin: Deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk. Met vier dieptes, drie breedtes en maar liefst veertien hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte en iedere toepassing een kast kan worden samengesteld. De kast een persoonlijke tint geven? Dat kan met onze transparante en dekkende kleuren.

Op de eerste plaats is een Original kast de ideale boekenkast. Daarnaast kan met Original bijna elk meubel gerealiseerd worden. Van dressoir tot geavanceerd opbergsysteem en van hoogslaper tot ideale kantoor werkplek. Schappen zijn vrij plaatsbaar en het systeem kan links, rechts, in de diepte en in de hoogte uitgebouwd worden, zonder storende dubbele staanders zoals we elders wel eens zien.

Original staat ook voor duurzaamheid, het wordt al meer dan 60 jaar geproduceerd en gaat vaak generaties mee.

één kastsysteem; duizend mogelijkheden

Bekijk hier de mogelijkheden. Voor elke ruimte heeft Lundia Original een fraaie, duurzame oplossing. 

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Lundia winkels

Nieuw:  Inloopkasten

Uw inloopkast volledig op maat laten maken? Dat kan met de nieuwe lijn inloopkasten van Lundia Original. Een geavanceerd opbergsysteem en een volwaardig inrichtingssysteem zorgen voor de ultieme inloopkast. Met de juiste accessoires wordt uw inloopkast een paradijs voor al uw kleding, schoeisel, linnen en méér. De inloopkasten zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimten.

Samenvattend:

  • vergaand maatwerk
  • tot grote hoogte
  • diverse materialen en kleuren

Ga naar een van de Lundia winkels voor meer informatie.

Inloopkast Lundia Original

BOEKENKASTEN

Vanuit de diverse collecties zijn vele stijlen en bijna alle kleuren en decors mogelijk. Lundia boekenkasten zijn niet alleen mooi, maar vooral degelijk.  Met onze modulaire en 100% maatwerk boekenkastsystemen bepaalt u geheel zelf de functionaliteit.

De ideale Lundia boekenkast is een kast van massief hout. Een kast waarvan de schappen ook na jaren lang zwaar gebruik niet merkbaar doorbuigen. Niet voor niets doen veel van onze kasten al meer dan 30 jaar trouwe dienst zonder dat de gebruiker reden ziet ze te vervangen. Een Lundia Original kast koop je voor het leven. Dat is niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. Mocht de boekenkast toch aan zijn eind zijn dan zorgen de natuurlijke materialen (hout) en de watergedragen lak voor een milieuvriendelijke verwerking.

Graag ontwerpen onze adviseurs middels verschillende 3D tekenprogramma's uw boekenkast. Dat kan in een van onze vestigingen en zelfs bij u thuis. Daarna staat ons team van ervaren monteurs voor u klaar om uw droomboekenkast bij u thuis in perfecte staat te monteren. Het leuke werk blijft dan voor u over: het vullen van uw boekenkast.

Boekenkasten van Lundia Original

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Vraag vrijblijvend advies aan als u weet wat voor kast u wenst.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen.
Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van meer dan 40 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.