ARCHIEFKASTEN

Archiefkasten van Lundia Original zijn zo ontworpen dat uw documentatiemappen er perfect in passen. De hoogte en/of de breedte in, uw hele werkruimte kan zo ingericht worden dat u uw hele archief kunt opbergen. Met een hangmappenframe kunt u alle hangmappen overzichtelijk opruimen. Het hangmappenframe is uittrekbaar en kan geïmplementeerd worden in uw archiefkast. Frontpanelen zorgen ervoor dat uw hangmappen niet zichtbaar zijn.

Als u veel documentatiemappen en hangmappen heeft is de archiefkast van Original een functionele, duurzame oplossing. Het flexibele opbergsysteem zorgt ervoor dat u tot grote hoogten kasten kan plaatsen. Tevens kan de archiefkast de hoek om. De archiefkast is geschikt voor plaatsing op zolder, kantoor, studeer- en werkruimte. 

Indien u later met uw kantoor wenst te verhuizen, verhuist de archiefkast net zo gemakkelijk mee. Demonteren en monteren is kinderlijk eenvoudig. Er komt geen gereedschap aan te pas. 

ARCHIEFKASTEN

Met het geavanceerde Original opbergsysteem stelt u uw eigen archiefkast samen. Afhankelijk van de ruimte kunt u de hoogte of breedte in gaan. Ook hoekopstellingen behoren tot de mogelijkheden. Uw hangmappen kunnen opgehangen worden door middel van het hangmappenframe. Geschikt voor A4 hangmappen of bij 100 cm breedte geschikt voor Folio hangmappen. Natuurlijk kunt u er ook deuren voor plaatsen mocht u de documentatiemappen uit het zicht wilt plaatsen.  

Onze adviseurs helpen u graag om uw archiefkast samen te stellen. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

Direct bestellen? In onze webshop kunt u uw eigen archiefkast samen stellen. Het enige wat u nog hoeft te doen is de kleur uitkiezen! 

Meer
informatie

Thuisadvies
Maatwerk
Winkels
Webshop

Lundia winkels

In de Lundia winkels kunt u voorbeeld kastopstellingen vinden. Hier krijgt u een beeld van Lundia Original kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

Lundia winkels

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast

Vraag vrijblijvend advies aan als u weet wat voor kast u wenst.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen.
Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Lundia Original webshop

Direct uw kast of meubel bestellen. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van meer dan 40 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.